avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare taxa auto

Buna ziua,sunt din Resita si as dori sa stiu daca in Resita,respectiv in Timisoara(unde este Curtea de Apel) se poate recupera taxa de prima inmatriculare sau de mediu?Am o masina inmatriculata in august 2008 si am mai avut una pe care am vandut-o dar la care mai am copii dupa acte,aceasta fiind inmatriculata in 2007 (taxa a fost de 6300 lei,din care am primit inapoi in 2008 aproximativ 2900 lei)
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:17, 23 Mai 2011
Da se poate. Actionati ca in curand o sa apara noua taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp de la admiterea actiunii reclamantului prefectura poate sa faca recurs bubu_dudu bubu_dudu Buna ziua. Problema mea este in felul urmator. Pe data de 30.01.2013 am avut prima infatisare privind inmatricularea autov. fara plata taxei auto, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)