avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire

cine plataste?o casa din vecini na fast terminata ,neavind bani proprietatea a ffostpreluata de banca unde vecinul sa imprumutat ,dar probleme este alta.in acea cladire grauriiau cuiburi si produc multa pagube la legume si fructein gradinile noastre.vecinu spune ca nu mei are nici o raspundere.si banca nici na catadicsit sa ne raspunda.pe noi cine ne despagubeste?

Alte discuții în legătură

Probleme cu porumbeii vecinilor brandy90 brandy90 Locuiesc in oras, intr-o zona de case. In gradina am legume (varza, castraveti, etc). Vecinii mei au porumbei pe care ii lasa liberi, iar acestia au inceput ... (vezi toată discuția)
proaspat fermier - cum pot vinde surplusul ContSters261311 ContSters261311 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema tip \\"drob de sare\\" Am cumparat 2000 mp de teren, teren pe care sunt pomi, un solar, el a ... (vezi toată discuția)
Pot sa chem in civil un vecin care planteaza pomi cu ramura mare ... Toka3 Toka3 Pot sa chem in civil un vecin care planteaza pomi cu ramura mare la minimum legal dar acei pomi imi produc daune, radacinile ajungand la fundatia casei si imi ... (vezi toată discuția)