Un client rau platnic refuza sa primeasca orice corespondenta pe care i-am trimis-o cu Cargus, cu prioripost cu confirmare de primire, pe fax (cica e stricat faxul)... Trebuie sa-i trimit urgent chemarea la conciliere, mai am foarte putin pana se prescrie creanta si trebuie sa-l dau in judecata. Cum pot sa-i trimit repede cu confirmare de primire aceasta chemare la conciliere fara de care nu-l pot trimite in judecata?
Nu am contract, deci nu m-ajuta ordonanta 119, deci trebuie sa merg pe conciliere urmata de judecata pentru ca nu mai am timp de somatie de plata. Cat ar dura daca apelez la un executor judecatoresc? Creanta mi se va prescrie pe 20.07.2011.
Puteti sa-l actionati in instanta, nu este obligatoriu sa primeasca corespondenta, este suficient sa faceti dovada ca invitatia la conciliere i-a fost trimisa la sediul social, astfel cum apare la Registrul Comertului. daca vreun judecator ar aborda o alta solutie, s-ar incuraja o practica vicioasa, incurajatoare ptr rau platnici. ( rolul concilierii este acela de a gasi o solutie amiabila de rezolvare a litigiului, degrevandu-se astfel instantele de judecata de procesele ce pot fi rezolvate prin acordul partilor, fara interventia acesteia, in cazul dvs fiind evident ca refuzul debitorului dvs echivaleaza cu o imposibilitate de rezolvare amiabila a diferendului ).
Termen conciliere
fannatura
va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: in 20 iulie se vor prescrie 3 facturi pe care un fost client nu mai vrea sa mi le plateasca. Luni, 23 mai, avocatul meu ... (vezi toată discuția)