avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mejdia intre proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mejdia intre proprietati

Care este inaltimea permisa a unui perete/gard construit(a) pe mejdia intre proprietati? Am un vecin care are spatele casei care ararta f. urat aproape pe mejdie (mejdia-i la streasina) care se vede din curtea mea pe o lungime de ~ 25m. Spatele casei arata oribil de neingrijita desi are bani. Si-a vopsit toata casa incl. a refacut acoperisul dar a lasat ce se vede de la mine din curte neingrijit. O face ca sa-mi faca in ciuda. Ma gandesc sa construiesc un gard care masca aceasta vedere oribila. Cat de inalt poate fi gardul/peretele? As vrea sa-l fac f. inalt ca sanu se vada nici acoperisul.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
utilinro, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
Reparatie spate casa jenicaprod jenicaprod Vecinul meu are casa construita cu spatele pe mejdina vis-a-vis de casa mea. De cand a construi casa spatele nu l-a reparat niciodata. La ora actuala arata ... (vezi toată discuția)