avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Program CASA VERDE 2011- Persoane fizice
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Program CASA VERDE 2011- Persoane fizice

Buna ziua,

Doresc sa-mi depun dosar pt. montare de panouri solare prin Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa, proprietate personala, la care detin toate documentele necesare dosarului de subventie prin programul Casa verde. Acesta locuinta figureaza in acte pe numele meu (carte funciara, autorizatie de constructie, etc) si locuiesc impreuna cu familia mea in aceasta, iar eu am pe cartea de identitate o alta adresa, cea a parintilor. Ambele locuinte nu au beneficiat de niciun fel subventie. Trebuie sa coincida adresa din cartea de identitate cu cea unde doresc sa instalez un panou solar prin programul casa verde, implicit sa-mi schimb cartea de identitate?

Cu consideratiune,
Aurel Stanciu

Alte discuții în legătură

Program casa verde 2011- persoane fizice bosca simona bosca simona Buna ziua, Doresc sa-mi depun dosar pt. montare panouri solare pe Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa cu curte. In curte , asa am gasit cand am ... (vezi toată discuția)
Panouri solare marinostroveanu marinostroveanu stie cineva daca se poate face dosar(adica daca este eligibil ) pentru finantare nerambursabila prin programul \"CASA VERDE \" pentru panouri solare apa calda ... (vezi toată discuția)
1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)