avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... program CASA VERDE 2011- PERSOANE FIZICE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

program CASA VERDE 2011- PERSOANE FIZICE

Buna ziua,
Doresc sa-mi depun dosar pt. montare panouri solare pe Programul Casa Verde.
Locuiesc intr-o casa cu curte. In curte , asa am gasit cand am cumparat imbilul, sunt 3 garaje. Intrucat unul dintre detinatorii unuia dintre garaje nu a semnat actul de zezmembrare, nu ma pot intabula in CF. Nu suntem in proces cu acesta.
La depunerea dosarului pe programul Casa Verde se solicita extras CF sau autorizatie de construire. Platesc taxele catre bugetul local, ca proprietar, atat pe constructii cat si pe teren. Oare daca as depune Contractul prin care am cumparat imobilul , in copie legalizata, as avea sanse ca dosarul sa fie aprobat?
Multumesc mult,
Simona
Cel mai recent răspuns: bosca simona , utilizator 08:29, 25 Mai 2011
Legea spune clar ceea ce a spus dv. si interpretarea legii este restrictiva, pentru ca este incadrata intro aplicare de subventii, care nu este un drept subiectiv, ceea ce ne conduce la respingerea ajutorului. Imi pare rau.
Multumesc frumos,
Simona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program casa verde 2011- persoane fizice Aurel Stanciu Aurel Stanciu Buna ziua, Doresc sa-mi depun dosar pt. montare de panouri solare prin Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa, proprietate personala, la care detin ... (vezi toată discuția)
Casa verde elena1900 elena1900 am intocmit un dosar in anul 2011 pentru programul casa verde (panouri solare,centrala termica pe lemne) pe numele sotului.Finantarea dosarului s-a aprobat ... (vezi toată discuția)
Construire anexa in mediul rural de 3,2m alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,am cumparat o casa in mediul rural,avand doua camere si un hol din chirpici,pe care vreau sa o renovez si sa anexe o baie,bucatarie si o sufragerie ... (vezi toată discuția)