avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CASA VERDE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CASA VERDE

am intocmit un dosar in anul 2011 pentru programul casa verde (panouri solare,centrala termica pe lemne) pe numele sotului.Finantarea dosarului s-a aprobat acum dar din pacate sotul a decedat luna trecuta.Pot beneficia eu de aceasta finantare? sau am pierdut-o?In extrasul CF din dosar suntem trecuti si eu si sotul dar dosarul este doar pe numele sotului.Va rog frumos sa ma lamuriti

Alte discuții în legătură

Program casa verde Maria161 Maria161 Buna ziua.Si eu am depus anul trecut dosarul si a fost aprobat.Casa noastra este in constructie, deci nu am reusit sa facem inca investitia. Avem dosar aprobat ... (vezi toată discuția)
1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)
Program casa verde 2011- persoane fizice bosca simona bosca simona Buna ziua, Doresc sa-mi depun dosar pt. montare panouri solare pe Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa cu curte. In curte , asa am gasit cand am ... (vezi toată discuția)