avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme vecinii

ce lege specifca clar drepturile vecinului in curtea mea.Zidul casei sale da in curtea mea.Ma anuntat ca repara zidul..Normal ca am permis sa intre in curtea mea.Da mea distrus flori zambile pespectiv.Acum are pretenti sa depoziteze materiiale pentru zid in curtea mea ,dar nu am acordat acest drept.dinsu sustine ca daca plateste impozit pe 90cm din spatele casei are drept sa depoziteze materiale pentru reparatiiin curtea mea.Are sau nu drept sami distruga curtea pentru reparatii.daca poate cineva sa miraspunda .mutumesc

Alte discuții în legătură

Probleme vecini ana581 ana581 ma ajuta cineva va.rog.am o probleme cu un vecin . pretinde ca el plateste impozit pe 90cm din curtea mea .a venitsi a distrus flori pe respectiva ... (vezi toată discuția)
Vecin de rea credinta vali_ned vali_ned Ma puteti ajuta cu un sfat va rog sa stiu ce am de facut. Am un vecin care are curtea casei lui in spatele casei mele. Are cca. 200 de porumbei care stau zi de ... (vezi toată discuția)
Porumbei vecin = stricaciuni vali_ned vali_ned Ma puteti ajuta cu un sfat va rog sa stiu ce am de facut. Am un vecin care are curtea casei lui in spatele casei mele. Are cca. 200 de porumbei care stau zi de ... (vezi toată discuția)