avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recalculare comision administrare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recalculare comision administrare

Buna ziua,
Am in derulare un credit de nevoi personale, care a fost initial de 13.000 eur, iar in urma a doua plati anticipate am ramas cu 2500 eur de plata. Doresc sa stiu daca am dreptul la recalcularea comisionului de administrare (conf. OUG 50/2010),care in acest moment este calculat la suma initiala, adica 13.000 Eur.
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Elena

Alte discuții în legătură

Comisionul de risc+risc la ce oameni buni dandandej dandandej Buna ziua tuturor. STIE cineva ce se intimpla cu comisionul de risc al Bancii VOLskbank caci eu am un credit la care platesc 2157 franci elvetieni plus un ... (vezi toată discuția)
Comision administrae credit gabi.b gabi.b Am facut un credit de nevoi personale la Banca Romanesca in 2006 in valoare de 35.000 lei. Mi se retine lunar comision de administrare de 105 lei (0.3% X ... (vezi toată discuția)
Rambursare antici[pata 90% din credit zexe zexe Buna ziua, Am rambursat anticipat cam 90% dintr-un credit de nevoi personale, creditul este in euro cu dobanda fixa. Dupa rambursare am constatat ca la ... (vezi toată discuția)