avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Stergerea unui subiect
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Stergerea unui subiect

Cum se procedeaza in cazul in care cel care a postat un mesaj nu mai vrea sa fie postat? Daca tot nu se raspunde la mesaj de ce sa pierdem timpul cu asteptatul la raspuns(uri)? De ce nu poate sterge cel care a postat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:01, 30 Mai 2011
Un bob zabava!
Poate cel ce stie sa raspunda la problema dumneavoastra nu este acum online. Nu acesta este serviciul lor, totul se face in mod voluntar. E posibil char ca cineva sa va raspunda abia miine seara. Sa apreciati faptul ca veti primi totusi un raspuns. Cit despre sters, cum tot nu platiti pentru consultatii, lasati-ne si pe noi sa invatam din pataniile altora.
Buna ziua
Puteti sterge subiectul... prin editare, intr-un interval de 24 de ore de la postare...
Citez din regulamentul forumului:
2.9. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, o poti face timp de 24 de ore de la publicarea mesajului. Totusi, daca dupa acel post exista raspunsuri ale altor utilizatori, iar tu modifici total sensul mesajului, acea succesiune de mesaje nu va mai avea nici un înteles. Asadar, utilizatorii pot fi indispusi daca folosesti aceasta practica.

Daca va referiti la subiectul despre o societate pe actiuni trebuie sa aveti in vedere ca abia ati postat mesajul, si nu in sectiunea potrivita: ati postat la Jurisprudenta si ar fi fost mai potrivit la Sociatati comerciale.
Cand ati initiat topicul ati avut posibilitatea de a alege sectiunea corecta: societati comerciale (fie acestea pe actiuni sau nu). In plus, subiectul fiind de curand postat este posibil sa nu fi citit cineva care stie raspunsul sau care va poate oferi indrumari... Nimeni nu e non stop online si – mai ales – nu degeaba forumul este impartit pe sectiuni.

Cat despre ”mejdia dintre proprietati” veti constata ca sunt o multime de subiecte pe tema... si va puteti lamuri foarte usor.
Citez din regulament:
3.1. Înainte de a deschide un topic nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia de cautare a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat si sa gasesti deja raspunsul;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.


Regulamentul nu este conceput sa ”ingradeasca” postarea mesajelor ci ca sa ajute utilizatorii - informatii in timp cat mai scurt...

O zi buna!
"Regulamentul nu este conceput sa ”ingradeasca” postarea mesajelor ci ca sa ajute utilizatorii - informatii in timp cat mai scurt..."
???
Deci, daca un mesaj e postat intr-un loc nepotrivit cum / cine il muta unde ar fi trebuit postat?
Daca totusi nu se raspunde sau am vrea sa stergem un mesaj, ar trebui sa existe o cale.
Daca nimic nu se sterge, dupa un timp cele postate devin coplesitor de numeroase de parcurs. Ar trebui sa existe o cale mai buna. Si cele in memoria noastra se sterg ca sa faca loc pentru ceva nou de retinut. Si se mai schimba si legile.
Cand un subiect este postat in forumul nepotrivit va fi mutat de un moderator. Subiectul poate fi gasit usor accesand (logat fiind) "Subiecte deschise de mine" - deasupra "butonului rosu" Pune o intrebare in forum.

In general, dupa 3 luni, subiectele sunt inchise - fie ca exista sau nu raspunsuri.

Daca chiar doriti sa fie sters un mesaj scris de dv "raportati abuz" si motivati - un administrator va hotari ce si cum.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)