avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP mopede
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP mopede

Buna ziua! Sunt detinatoarea unui moped de 49cm cubi,inscris la primarie,deci cu numere galbene,am asigurarea platita si ,din auzite,am inteles ca trebuie facut si ITP-ul! Mentionez ca mopedul meu este luat din magazin din dat de 11-01-2010! Cum pot afla daca trebuie sa-i fac ITP-ul sau nu?!#-o

Alte discuții în legătură

Cum recuperez talon retinut Visinescu daniel Visinescu daniel Buna seara, am nevoie de ajutorul dvs pentru a afla cateva informatii referitor la oroblema mea, am un autovehicul luat de la un domn am facut act v/c a pus ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am cumpărat de o săptămână un scuter electric ... Mariusalexpacala Mariusalexpacala Bună ziua Am cumpărat de o săptămână un scuter electric nou in C.I.V. scrie: marca. LIma Tip. LM 16 Categorie.L1e Categorie de folosință. ... (vezi toată discuția)