avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua Am cumpărat de o săptămână un scuter ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua Am cumpărat de o săptămână un scuter electric ...

Bună ziua Am cumpărat de o săptămână un scuter electric nou in C.I.V. scrie:
marca. LIma
Tip. LM 16
Categorie.L1e
Categorie de folosință. MOTOCICLU
Număr omologare de tip. e13*168/2013*01979*00
Caroserie.L1e-B moped cu doua roti
Masă maxima tehnic admisibila. 281
Lungime (mm).1820
Lățime mm .690
Înălțime mm.1136
Număr locuri total. 2
Viteza maximă. 25km/h.
Deci l-am înscris la politia locală a sectorului 2 București,pt ca la primăria sectorului 2 mi-sa spus ca ei nu înscriu asa ceva.politia mi-a eliberat plăcută galbena cu Număr și talon
Întrebarea mea în aceste condiții pot sa circul fără niciun fel de permis de conducere.deci scuterul este limitat din fabricație la 25 km/h
Cu respect Marius
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:34, 12 Septembrie 2024
corect. nu uitati de asigurare itp l-a facut vanzatorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)
Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)
Am permisul retinut, pot conduce un scuter? udau_1966 udau_1966 am permisul de conducere retinut pina pe 18.05.2012.pot conduce pina atunci un scuter pina in 49cmc, fara sa mai am probleme cu politia rutiera? cu mii de ... (vezi toată discuția)