avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA STATISTICA INTRASTAT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA STATISTICA INTRASTAT

Buna seara!

Am si eu rugaminte ,ma poate ajuta cineva cu declaratia statistica intrastat, in sensul ca societatea a achizitionat in cursul anului 2011 pana la aceasta data doua mijloace de transport achizitii intracomunitare ambele in valoare de 180110 ron

pragul pentru introducere intracomunitare pt anul 2011 este 300000 ron?

la introduceri itracomunitare se incadreaza si achizitionarea de puieti forestieri?

Deasemenea societatea lucreaza si in afara prestand servici de transport facturile emise sunt facturate la km parcursi,marfa nefiind a noastra.

prestarile de servicii transport intracomunitar de marfuri se prind in declaratia intrastat?

pragul este 900000 lei pentru anul 2011?

Va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Declaratie intrastat - o singura livrare in comunitate apetra apetra Pentru o singura factura aferenta unei livrari de marfuri in comunitate este obligatorie declaratia intrastat? Mentionam ca sociatatea nu a mai facut nicio ... (vezi toată discuția)
Declaratie achizitii intracomunitare DB56 DB56 Firma noastra ( platitoare de TVA ), cumpara produse din Germania, pe care le revinde beneficiarilor din Romania. Marfa este expediata direct din Germania ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am cumparat o masina dintr-o tara ue pe firma...mi s-a scazut tva-ul la cumparare...impozitul pe profit scade sau nu este deductibil...este prima ... (vezi toată discuția)