avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara dosar penal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara dosar penal

Am un dosar penal pentru pensie alimentara in cercetare la politie de la inceputul lunii martie si nu aflu nimic despre stadiul cercetarilor. Cineva m-a sfatuit sa fac o cerere in instanta pt infiintarea popririi din moment ce eu am deja contract tradus si legalizat (fostul sot e navigator) din care reiese clar venitul, dar cel din urma cu patru ani. Chiar de cand am divortat. Doar ca atunci nu l-am depus, spre rusinea mea, pt ca am vrut sa-i arat ca nu vreau nimic de la el. Asta e . Si lui i-a convenit situatia.
Deci, sa fac cerere la Judecatorie pt poprire sau sa astept rezultatul de la politie?
Ca multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 19:50, 28 Mai 2011
Exista obligatia de a plati pensie alimentara stabilita de instanta?
daca nu exista aceasta obligatie prin hotarare definitiva si irevocabila nu exista plangerea la politie ptr ca nu i-ar fi primit-o.
Pensia o plateste de aproape patru ani la sal minim pe economie desi in hot scrie 33% din venitul net
Laudabil si Pacat.
Laudabil pentru dvs.,i-ati dovedit ca sunteti o femeie puternica,material si moral.Pacat, ca ati permis sa foloseasca in alte scopuri (utile lui) banii care reveneau copilului,dar aceasta a fost optiunea dvs.la momentul respectiv.
Faceti cerere de poprire si va da din urma diferenta pentru ultimi doi ani!!!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Livica Livica Fostul meu sot este navigator si in ultimii 4 ani a platit pensie alimentara 33% din 700 lei desi in hot de divort scria 33% din venitul net. La inceputul ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor Gabriel Nicu Gabriel Nicu buna seara.caut hotararea guvernamentala sau legea in care se specifica faptul ca salariul marinarilor este cu titulatura de diurna si nu se poate folosi in ... (vezi toată discuția)
Solutia data in civil ma poate ajuta in penal pt pensia copiilor? Livica Livica Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)