avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale TAXA RADIO-TV PERSOANE JURIDICE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

TAXA RADIO-TV PERSOANE JURIDICE

buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu taxa radio-tv este mai mare decat costul energiei electrice consumate),ce este de facut avand in vedere ca taxa radio-tv nu mai este legala?va multumesc
Cel mai recent răspuns: toma.a , utilizator 18:09, 15 Martie 2013
...........nu ma mira raspunsul lor,este ceva general in romania in special cand anumite institutii au bani de dat,cand au de luat sunt foarte,,receptivi,,oricum eu nu am de gand sa umblu pe la usile enelu-lui cu jalba in bat,mai ales ca sediul lor din localitatea unde locuiesc este in renovare capitala pe termen nedeterminat si ar trebui sa-mi pierd timpul prin bucuresti
Eu azi am primit o notificare si o factura proforma pentru suma de 240 ron si scrie asa Taza pentru serviciul de radiodifuziune are regimul taxelor datorate bugetului de stat,nefiind necesara incheierea unui contract. Achitarea taxei de catre persoana fizica inregistrata la aceasi adresa cu persoana juridica nu exorceaza persoana juridica de obligatiile de plata.

mentionez ca aceasta notificare a venit de la biroul teritorial Cluj, cu toate ca eu sediul firmei si domiciliul meu il am in Oradea nu in cluj... ce sa fac so platesc sa no platesc?
eu nu mai stiu ce sa cred.....chiar la cluj a fost procesul referitor la acest subiect,unde a fost declarata ca nefondata(decizia 607),probabil aceasta hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila se refera numai la firma care a intentat procesul,in rest fiiecare amarat de srl ori plateste taxa in continuare,ori da in judecata radiodifuziunea si televiziunea romana.......asta este romania....poate ne lamureste un jurist care stie exact despre ce este vorba,multumim anticipat!
Am o rugaminte......am cautat in "monitor", in "Avocatnet" textul publicarii D 607 a ICCJ in Monitorul nr.318/09.05.2011 si nu o pot accesa....daca poate cineva sa-mi dea o adresa de unde o pot printa....Deci nu textul Deciziei 607 ci textul de monitor referitor la devenirea publica a acestei decizii.
Cu multe multumiri!
Danbv a scris:

daca poate cineva sa-mi dea o adresa de unde o pot printa

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

E legal? rosiu simona rosiu simona Buna ziua! SC la care lucrez are adresa corespunde cu sediul. Aici locuiesc aici lucreaza. Radio difuziunea Romana le cere sa plateasca atat ca persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv - sediu social societate mandricu_yo mandricu_yo Buna ziua, Referitor la taxa radio - tv , am primit o factura de plata pe societatea pe care o administrez, de 360 lei pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)