avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame ,,Forumistii au talent \"
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

,,Forumistii au talent "

Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa deschidem acest topic, pentru a evita amestecarea ,,genurilor" literare.De fapt, fara a pretinde vreunul ca avem cu adevarat talent , trebuie mentionat faptul ca aici ne putem ,,juca" in versuri .Nu ne dorim sa fim priviti indoielnic , astfel incat admitem din start ca unii ar putea fi chiar incepatori , iar cei care sunt mai ,,antrenati" , nu vor scrie nici ei ,,opere" literare.In week-end va fi lansat si un joc , tot in versuri, evident, pe care unii dintre noi l-au mai jucat aici si care a fost foarte ,,antrenant: " si amuzant .
Asadar, invitatia a fost facuta. Distractie placuta! :)
Mandra grasa…nici nu-I rau
Ca doar e pe placul meu
Dar sa fie doar grasuta
Frumusica si draguta
Asa care va sa zica,
De pedeapsa nu-tie frica!
Altceva sa nascocesc..
Pina-atunci te cicalesc:weg:
@Ares_3

"Lenea este foarte importanta pentru un sanatate:celulele specializate in apararea organismului sunt mai puternice in conditii de relaxare :)"...bine ca aflu si eu asta abia acum !
:D
Suntem cam offtopic, dar uite de unde am luat asta:

www.avocatnet.ro/content/for...

Citeste ce a scris Diana (trope_doi): Stiati ca... Lenea lungeste viata?
E concluzia unui studiu care nu e facut de ''cercetatorii britanici'' - insa cam tarziu am aflat, ai dreptate :yes:
Buna treaba n-am ce zice
Lenea e la loc de cinste
Si-om da cinstea pe rusine
Ca asa traim mai bine!
Stam acasa nu muncim
Si nimic nu mai platim
Nu facturi ,nu tu impozit
Si mincam de la depozit,
Asta fara sa platim!
Ati vazut cumva vre-un film?

Alte discuții în legătură

Aveti cuvantul! stelarman stelarman Pentru ca topicul \"Tuturor... pe rand\" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic ... (vezi toată discuția)
Esenin, versuri tragicomice eumarian eumarian emma_woodhouse a scris in alt topic [quot]De scrii in stil esenian[/quot] Ghid practic pentru indeplinirea cerintei I. Păşeşte deoparte ... (vezi toată discuția)
Caut sparring partner ContSters62689 ContSters62689 Am avut un coleg cu care ma duelam in epigrame: una pe zi, la reciprocitate. Dar, intr-o zi, n-a mai aparut. De atunci, sufar... Pentru ca, se pare, pe-aici, ... (vezi toată discuția)