avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame ,,Forumistii au talent \"
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

,,Forumistii au talent "

Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa deschidem acest topic, pentru a evita amestecarea ,,genurilor" literare.De fapt, fara a pretinde vreunul ca avem cu adevarat talent , trebuie mentionat faptul ca aici ne putem ,,juca" in versuri .Nu ne dorim sa fim priviti indoielnic , astfel incat admitem din start ca unii ar putea fi chiar incepatori , iar cei care sunt mai ,,antrenati" , nu vor scrie nici ei ,,opere" literare.In week-end va fi lansat si un joc , tot in versuri, evident, pe care unii dintre noi l-au mai jucat aici si care a fost foarte ,,antrenant: " si amuzant .
Asadar, invitatia a fost facuta. Distractie placuta! :)
Doamne, cine-ar fi crezut
Si cine a mai vazut
Ca un om batran ca mine
S-apuca sa scrie rime
Numai Emma e de vina
C-a vorbit cu o vecina
Sa ne faca zile fripte
Sa ne-atate, sa ne-agite
Emma, tu esti autoarea
Si esti si instigatoarea
Ca ne-ai pus pe toti la treaba
Si suntem in mare graba
Sa ne aratam talentul
Ca asta-i "medicamentul"
Scuze hanselline, dar nu sunt de acord cu chestia cu imbatranitul si nu cred ca vi se potriveste. Omul imbatraneste cand vrea el, nu cand trec anii. Si sunt batrani care de fapt sunt niste copii. Nu e frumos ?...scuze daca m-am bagat ca musca-n lapte. :D
hanselline a scris:

Ca era mic, si-i era frica de restructurare,

Cind sa-si ia o pauza
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
aradna, utilizator
Buna dimineata :coffee:

De cafea, cum e normal,
A venit o cauza
Mai sa-l bage in spital...

:offtopic:

@Pilu
De la inceput am vrut
Sa va spun ce bine-mi pare
C-ati venit sa incercam
Un joc nou si mi se pare
Ca va place, iar talentul
Poate nu vi l-ati stiut,
Numai ca parerea noastra
E ca totusi l-ati avut.
Si-l aveti, fac corectura
Ca sa fie totul clar,
E permis sa scrieti strofe
Daca ni le faceti dar :bow:
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Cum..ca s-ar auzi deodata

Alte discuții în legătură

Aveti cuvantul! stelarman stelarman Pentru ca topicul \"Tuturor... pe rand\" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic ... (vezi toată discuția)
Esenin, versuri tragicomice eumarian eumarian emma_woodhouse a scris in alt topic [quot]De scrii in stil esenian[/quot] Ghid practic pentru indeplinirea cerintei I. Păşeşte deoparte ... (vezi toată discuția)
Caut sparring partner ContSters62689 ContSters62689 Am avut un coleg cu care ma duelam in epigrame: una pe zi, la reciprocitate. Dar, intr-o zi, n-a mai aparut. De atunci, sufar... Pentru ca, se pare, pe-aici, ... (vezi toată discuția)