avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame ,,Forumistii au talent \"
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

,,Forumistii au talent "

Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa deschidem acest topic, pentru a evita amestecarea ,,genurilor" literare.De fapt, fara a pretinde vreunul ca avem cu adevarat talent , trebuie mentionat faptul ca aici ne putem ,,juca" in versuri .Nu ne dorim sa fim priviti indoielnic , astfel incat admitem din start ca unii ar putea fi chiar incepatori , iar cei care sunt mai ,,antrenati" , nu vor scrie nici ei ,,opere" literare.In week-end va fi lansat si un joc , tot in versuri, evident, pe care unii dintre noi l-au mai jucat aici si care a fost foarte ,,antrenant: " si amuzant .
Asadar, invitatia a fost facuta. Distractie placuta! :)
Asculta-ma si pe mine,
Daca-ti zic, iti zic de bine
Exact ce iti spune Pilu:
Pana’n viata esti copilu’
Mamei tale, e ok –
Dupa, esti a belelei :tomato:
Ba asculta-ma pe mine !
Busuiocul pune-l bine ,
Dupa cum am spus mai sus.

Zanul, daca vrei , apare
Si c-un Bentley in dotare ,
Si daca vei vrea si-o vila
Pune-n punga niste argila ...
Si de vrei si o piscina
Pune niste glicerina

Orice-ar pune -n punga bine
Printul va veni la tine
Cind e vremea si ti-e scris
Cu tot ce are-n dotare
Si chiar daca nu-ti apare-n vis:D
Printul tau cand te va lua,
Dragostea lui iti va da.
Dac-o sa te simti iubita
Sigur vei fii fericita.
Si-apoi nunta mare veti face,
Asa cum tie-ti va place.
Si veti avea copilasi
Sanatosi si dragalasi.

Buna ziua!

Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
ContSters203745, utilizator
iulia53 a scris:

[...]
Cu tot ce are-n dotare

Asta e incurajare :yes:
Insa pana n-as vedea
Dupa vorbe nu m-as lua ;)

Alte discuții în legătură

Aveti cuvantul! stelarman stelarman Pentru ca topicul \"Tuturor... pe rand\" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic ... (vezi toată discuția)
Esenin, versuri tragicomice eumarian eumarian emma_woodhouse a scris in alt topic [quot]De scrii in stil esenian[/quot] Ghid practic pentru indeplinirea cerintei I. Păşeşte deoparte ... (vezi toată discuția)
Caut sparring partner ContSters62689 ContSters62689 Am avut un coleg cu care ma duelam in epigrame: una pe zi, la reciprocitate. Dar, intr-o zi, n-a mai aparut. De atunci, sufar... Pentru ca, se pare, pe-aici, ... (vezi toată discuția)