avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame ,,Forumistii au talent \"
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

,,Forumistii au talent "

Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa deschidem acest topic, pentru a evita amestecarea ,,genurilor" literare.De fapt, fara a pretinde vreunul ca avem cu adevarat talent , trebuie mentionat faptul ca aici ne putem ,,juca" in versuri .Nu ne dorim sa fim priviti indoielnic , astfel incat admitem din start ca unii ar putea fi chiar incepatori , iar cei care sunt mai ,,antrenati" , nu vor scrie nici ei ,,opere" literare.In week-end va fi lansat si un joc , tot in versuri, evident, pe care unii dintre noi l-au mai jucat aici si care a fost foarte ,,antrenant: " si amuzant .
Asadar, invitatia a fost facuta. Distractie placuta! :)
Buna dimineata @stelarman:)
Sunt placut surprinsa de aceasta vizita matinala. Stii bine ca vrem epigrama, doar ca majoritatea scriu catrene.Si ne-am gandit sa creem un loc unde sa se scrie catrene, un loc pentru toata lume, iar acolo, sa se scrie doar epigrame .Evident ca vom scrie epigrame, iar asta cat de curand.
Foarte reusite scrierile tale.Nostalgica sunt si eu, mai ales cand ma,, intorc in timp" si recitesc toate paginile scrise de noi.I n fine, eu una promit ca sa respect de acum specificul forumului ,,Epigrame" .Si mai promit ca prima va fi ...cu dedicatie.Parol.
O zi minunata :)

Tacerea ta, de-atatea zile
Acuzatoriala , absurda
Mi-a dat fiori si stari febrile
Vinovatia-n cap imi ,,zburda".

Si m-am gandit cum sa-ndrept
Greseala de a-ti fi-ntinat
Topicul creat ca un ,,concept"
Pe care, noi , l-am asaltat.

Am scris , si ne-am,,facut de cap "
Si-acum rusinea ma apasa
Eram cuprinsa de angoasa
Si m-am gandit cum pot sa scap.

Si iata, ne-am,, tirat" , in urma
Lasat-am topicu-n ruina
De cineva prin el mai ,,scurma"
Il va ,,taia din radacina".

Dar ne-am distrat, in a ta acasa
Ca niste soricei, pe masa ,
Aici e-un loc de scris , si ,,joaca" ,
Te-am invitat si sper sa-ti placa.

Nu ,nu e niciun compromis
Cu noi, scriind, aveam un vis,
Si-bia astept , e chiar un tzel
Sa mai incepem un duel.

:bow:

Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
ContSters181996, utilizator
Chiar daca sunt doar advocat
Si scriu mai mult doar telegrame
Acum sunt si eu socat
M-am apucat sa scriu si epigrame.
Domnu Mihai,de acum :

In pauzele din sedinte
Printre decizii si sentinte
Divorturi, certuri, melodrame,
Puteti sa scrieti epigrame.

:bow:
Noi cei cu economia
Mereu sa socotim
Si la legi sa ne gindim
Ordonante si proiecte
Doar,doar ne-om linisti:hm:
emma_woodhouse a scris:
Bine-ai venit , stiam ca-ti place poezia
Si ai talent, mai lasa modestia .

Cu talent, fără talent,
Eu aici am spus "prezent!"
Chiar şi-n versuri (mari sau mici)
Forumul are "lipici".

O zi frumoasă şi un week-end minunat vă doresc!
:luck:

Alte discuții în legătură

Aveti cuvantul! stelarman stelarman Pentru ca topicul \"Tuturor... pe rand\" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic ... (vezi toată discuția)
Esenin, versuri tragicomice eumarian eumarian emma_woodhouse a scris in alt topic [quot]De scrii in stil esenian[/quot] Ghid practic pentru indeplinirea cerintei I. Păşeşte deoparte ... (vezi toată discuția)
Caut sparring partner ContSters62689 ContSters62689 Am avut un coleg cu care ma duelam in epigrame: una pe zi, la reciprocitate. Dar, intr-o zi, n-a mai aparut. De atunci, sufar... Pentru ca, se pare, pe-aici, ... (vezi toată discuția)