avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame ,,Forumistii au talent \"
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

,,Forumistii au talent "

Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa deschidem acest topic, pentru a evita amestecarea ,,genurilor" literare.De fapt, fara a pretinde vreunul ca avem cu adevarat talent , trebuie mentionat faptul ca aici ne putem ,,juca" in versuri .Nu ne dorim sa fim priviti indoielnic , astfel incat admitem din start ca unii ar putea fi chiar incepatori , iar cei care sunt mai ,,antrenati" , nu vor scrie nici ei ,,opere" literare.In week-end va fi lansat si un joc , tot in versuri, evident, pe care unii dintre noi l-au mai jucat aici si care a fost foarte ,,antrenant: " si amuzant .
Asadar, invitatia a fost facuta. Distractie placuta! :)
As vrea si eu sa fiu voioasa
Ca o prietena a plecat de acasa
Dar cu ochi plini de lacrimi
o spun ca-i voi duce dorul
Pina se va intoarce ,ea.
De pe alte meleaguri
Din tari indepartate,unde
Si-a lasat odorul:D

Am readus pe firmament
"Forumistii au talent''
Uite-asa in ciuda lor ,
Ciuda circotasilor!
Ma bucur azi si sunt voioasa
O prietena s-a intors acasa,
Ea sufletul m-i la-ncalzit
Si ii urez :Bine ai venit!

Pentru voi, dragi forumisti
Sa fim iarasi o echipa
M-am gandit, clipa de clipa
La voi toti , ca sunteti tristi,
Am fost putin cam egoista
Cand am decis sa ,,evadez,,
Am fost insa , la fel de trista
Si sa va-mpac, va -mbratisez..
:hugall:

P.s. @Hanselline, @aradna, @ Silvia p, Manuela ,@Pilu ,Gabriela, Monica Doamna Iulia , si , scuze daca am, omis pe cineva, sunteti minunati.Sunt multi oameni deosebiti pe acest forum, si pe care ii salut si carora le port o deosebita consideratie. Dar care nu scriu in ,,forumistii au talent,,.ceea ce nu inseamna ca ar fi netalentati :)
@Silvia p , stiu ca sufletul dvs. minunat va birui orice va intristeaza si va face rau acum.Nu stati departe de prieteni aum. Va imbratisez.:kissing:
O zi perfecta sa aveti.
:luck:

Mi-am propus sa nu mai scriu,
Prea mult in "Diverse".
Pentru tine fac acum
O mica exceptie.:)
Echipa ti-a dus dorul,
Amprenta ai lasat
Nu numai pe-acest forum
Cu-al tau suflet curat.
Ca noi sunt multi altii
Care te-au apreciat,
Si carora tu zi de zi,
Scriindu-le, atentia le-ai acordat.

@legally_aid
:vishenka:
Iti multumesc :bow:...nu stiu daca am reusit sa ma exprim foarte bine...insa conteaza ca m-am straduit.:kissing:
Acum e timpul sa reinceapa joaca,
Sa scuturati talentul - de praf, ori sa-l treziti –
Sa aratati ca nimeni nu este in baltoaca
Melancoliei, ci-n versuri hoinariti.

Spor :vishenka:
E cam liniste pe-aici
Nu stiu ce s-a intamplat
Nimeni nu ma-i spune-o vorba
Cum era si altadat'

Alte discuții în legătură

Aveti cuvantul! stelarman stelarman Pentru ca topicul \"Tuturor... pe rand\" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic ... (vezi toată discuția)
Esenin, versuri tragicomice eumarian eumarian emma_woodhouse a scris in alt topic [quot]De scrii in stil esenian[/quot] Ghid practic pentru indeplinirea cerintei I. Păşeşte deoparte ... (vezi toată discuția)
Caut sparring partner ContSters62689 ContSters62689 Am avut un coleg cu care ma duelam in epigrame: una pe zi, la reciprocitate. Dar, intr-o zi, n-a mai aparut. De atunci, sufar... Pentru ca, se pare, pe-aici, ... (vezi toată discuția)