Buna ziua! Nu sunt PFA si nici persoana juridica.Am avut nevoie de niste produse pe care le-am gasit la un magazin de pe net.A fost greseala mea ca nu am citit ca acestia vand numai catre PFA sau pers juridice,asadar,am rugat o prietena din orasul unde este magazinul sa imi cumpere ea produsele din magazin,ca sa nu mai platesc transportul ,i-am trimis banii,ea a cumparat,a platit,dar,pt ca i s-a cerut sa fie firma si a vrut sa ma ajute ,a dat datele firmei unde ea lucreaza,factura emitandu-se pe aceasta firma.Asadar,factura nu va ajunge sa fie inregistrata la firma unde ea lucreaza,dar este platita.Valoarea facturii este de 75 ron cu tva.E vreo problema pt firma unde lucreaza prietena mea,respectiv si pt prietena mea ,faptul ca a luat marfa pe datele acelei firme?Ea zice ca nu,dar,eu as vrea sa ma incredintez de asta,nu as vrea sa fi facut vreo greseala si sa o afecteze,mai ales ca a vrut sa ma ajute.Daca e vreo problema,as renunta la produse...se poate ,in acest caz,sa returnez produsele si sa obtin anularea facturii emise catre acea firma?
Cel mai recent răspuns:
ismi3ismi , utilizator
11:12, 27 Mai 2011