avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu,somatie
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu,somatie

buna seara.am mare nevoie de ajutorul dvs.maine trebuie sa predau o lucrare de practica si ca omul,,istet,,am lasat totul pe ultima zi.am cateva acte de completat si nu stiu ce sa scriu in ele.mai exact un titlu executoriu,o somatie,o adeverinta de primire a somatiei,proc verbal privind comunicarea somatiei,proc verbal de identificare a bunurilor,somatie privind exec silita a bunurilor imobile,adresa de infintare a popririi,instintare propire.trebuie sa completez cu date fictive?help,pls.#-o

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua, as vrea sa va intreb urmatoarele ? daca eu am convenit de buna voie cu creditorul adjudecatar sa eliberez imobilul si am semnat procesul-verbal de ... (vezi toată discuția)
E corect? Lili---lili Lili---lili As vrea si eu sa stiu daca e legal sa se retina bani din pensia mamei de catre primarie, unde nu a fost achitat impozitul pe anul trecut, banii se retin fara ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu ContSters146823 ContSters146823 Care sunt situatiile in care un angajator poate opera retineri din salariu? Angajatorul poate opera retineri din salariu - ex. instiintare de poprire de la ... (vezi toată discuția)