avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu

Buna ziua,
as vrea sa va intreb urmatoarele ? daca eu am convenit de buna voie cu creditorul adjudecatar sa eliberez imobilul si am semnat procesul-verbal de predare-primire locuinta predand si cheile, precizez- fara a fi de fata si executorul judecatoresc - acesta din urma spune ca eu acum trebuie sa platesc cheltuielile executorului judecatorsc privitoare la evacuare - care sunt in cuantum de 5.200 lei - suma care nu imi spune cum a calculat-o dar pentru care spune ca are un titlu executoriu si ca o sa ma execute silit daca nu ii achit banii.
precizez ca nu mi-a trimis inca somatie de plata, doar ma ameninta !
si ce va executa silit ? nu trebuie sa aiba bunuri in proprietatea mea pe care sa le execute ?sau poate vrea sa execute aerul pe care il respir !
mai precizez ca vreau sa ii opresc executarea acestui titlu pt.ca in penal s-a dat deja inceperea urmaririi penale impotriva creditorului adjudecatar si vreau sa opresc sa mai pierd si alte sume de bani.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:02, 15 Iulie 2012
In cadrul procedurii de executare silita orice masura se consemneaza de catre executorul judecatoresc in proces verbal care se depune la dosarul de executare silita
Daca sunteti parte in executare,aveti dreptul legal sa studiati dosarul de executare silita,existent la bej
In caz de executare silita se poate executa bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare
Daca detineti motive intemeiate ,aveti dreptul sa formulati contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un titlu executoriu? puzuzu puzuzu Spuneti-mi va rog... nu ma pricep deloc. Am inteles ca pentru a-mi fi aprobata o cerere de evacuare silita (sunt proprietar adjudecatar si inscris la C.F.) a ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Cipirica Cipirica Bună ziua. Doresc sa va supun atenției 2 intrebari: 1. Dacă în urma unei hotărâri de încuviințare a executări silite judecătorul de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita, refuz debitor plata cheltuieli de executare Miha51 Miha51 Buna ziua De o vreme ma confrunt cu un caz ciudat. Am castigat in instanta o creanta si m am dus la executor sa depun titlul executoriu pentru a incepe ... (vezi toată discuția)