avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesari fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesari fonduri europene

Buna ziua ! Un prieten ne-a recomandat sa accesam fonduri europene pt. infiintarea unei stupine cu 60 familii albine. Fiindca riscul e mare si cu albinele, noi am spus ca nu vom intra intr-un program cu imprumuturi insa raspunsul a fost ca, pana la o anumita suma(nu stiu care), se acorda imprumut nerambursabil, si ramane nerambursabil , chiar si daca nu reusesti sa-ti indeplinesti indicatorii prevzuti in contract, fiindca se considera fonduri primite pt. subzistenta. Eu acum ma intreb, chiar se dau bani fara sa fii obligat la rambursarea lor daca in loc de 60 familii albine ai doar5, 7 sau....................... 15 familii? Va rog, lamuriti-ma cum e cu aceste accesari de fonduri. Multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
flori54, utilizator
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:25, 27 Mai 2011
informatiile sunt corecte. pentru detalii accesati:
- [ link extern ]
sau
- [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru infiintarea unei microintreprinderi medda medda Buna ziua. Imi doresc sa infiintez o microintreprindere care are ca scop achizitionarea de produse agricole (alimente) din zona rurala si comercializarea ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ContSters167247 ContSters167247 Sub deviza: Masura castigului este masura riscului pe care ti-l asumi... Va intreb: Cati dintre dumneavoastra ati accesat sau doriti sa accesati fonduri ... (vezi toată discuția)