avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca perioada determinata sub semnul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca perioada determinata sub semnul intrbari

Am si eu o mica nelamurire in legatura cu contractul de munca pe perioada determinata.3luni de zile am lucrat am avut contract de munca incheiat la inceputul fiecarei luni.A 4 luna angajatorul nu a mai incheiat contract precizind ca nu mai poate sa mai incheie si ne -a cerut sa lucram ca sezonier.Din cauza controalelor I.T.M.la inceputul luni a 5 ne-au facut contract de munca pe perioada nedeterminata .Avind nevoie de o adeverinta de salariat pentru spital sa trecut in ea perioda de munca cea care incepea odata cu contractul de munca pe perioada neterminata care este incheiat cu data de 01-02-2011.M-am imbolnavit mi sa prescris injectabil dar mi sa comunicat ca nu am dreptul la concediu medical deoarece nu am cele 6 luni de la angajare si nu am drept nici la concediu de odihna.Nu stiu daca pot sa mai lucrez 8 -10 ore cu miinile in apa si in picioare si acelasi timp sa fac injectabil.Nu era normal sa se treaca si cele 3 luni dinainte ca sa pot avea dreptul la medical si la zile de concediu de odihna pe anul trecut si sa mi sea dea si mie copii dupa contractele incheiate inainte in fiecare luna.

Cu respect Va multumesc::( :">
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2011
flamingo, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am fost angajată cu contract nedeterminat și 3luni ... elena elisabeta 13 elena elisabeta 13 Bună ziua. Am fost angajată cu contract nedeterminat și 3luni perioada de probă. În perioada de probă mi-a desfăcut contractul de muncă fără preaviz. ... (vezi toată discuția)
Prima zi de imbolnavire - interpretare corecta cojocaru cojocaru Ref: Ordinul Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Nr. 60/32 din 27/01/2006 privind Norma de aplicare a prevederilor ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract in timpul concediului medical gigione01 gigione01 Am facut obiectul unei cercetari disciplinare. Decizia mi-a fost trimisa in plic si am primit-o pe data de 1-02-2016 si prevedea desfacerea contractului de ... (vezi toată discuția)