avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii doresc ajutor !
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

doresc ajutor !

De la data de 1iunie2011 inchei activitatea la locul de munca deoarece mi-am dat demisia cu preaviz si as dori sa stiu cu aproximatie suma de bani pe concediu care ar trebui sa primesc pe 5 luni lucrate din acest an la salariu minim pe economie ,adica 670,si care ar fi termenul legal in care patronul ar trebui sa-l achite?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:41, 29 Mai 2011
Daca aveti dreptul la 21 de zile de concediu/an, atunci pentru 5 luni aveti dreptul la 9 zile de concediu. La calcularea indemnizatiei de concediu se ia in calcul media zilnica a ultimelor 3 luni. Plata ar trebui sa se faca o data cu plata salariului pentru ultima luna lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul concedii medicale maria_mary maria_mary Buna ziua! Am un angajat care are certificat de concediu medical. El are urmatoarea situatie: certificat medical luna octombrie 2011, este angajat de pe 14 ... (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Demisie ,concediu de odihna bazna bazna Buna ziua.Am lucrat intr-un magazin alimentar. Din diferite motive la data de 24 06 2016 mi-am dat demisia si am stat in preaviz pana in data de 1 07 ... (vezi toată discuția)