avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avantajele pentru firmele cu capital roman si strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avantajele pentru firmele cu capital roman si strain

Ce avantaje are o firma cu capital mixt(roman si italian) in fata uneia italiene(acelasi detinator de capital) care doreste sa-si extinda activitatile in Romania?
Adica, este mai usor sa-si vanda produsele direct sau prin intemediul unei SC inregistrate in Romania?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:29, 30 Mai 2011
eu cred ca doar lichiditatiile banesti il avantajeaza, in rest fiscal plateste acelasi taxe in Romania.
Da. La prima vedere e mai bine sa fie o firma locala prin intermediul careia italienii sa-si vanda produsele.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare s.c. vinzari on-line. deschidere filiala in u.e.. aspecte legale. Feri39 Feri39 Dacà cineva e competent sà-mi explice cum trebuie sa procedez pt. a infiinta o Societate Comercialà cu profilul vinzari de càrti ... (vezi toată discuția)
Infiintare/inregistrare firma straina in romania-avantaje konsilieru konsilieru Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu niste informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Italia. Caz concret : cetateanul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu vanzare detinere titluri de participare la sa conex22 conex22 • Intrebare Dizolvare SRL cu implicatii in actiunile detinute la SA. Bilantul la 31.12.2017 pentru SRL se prezinta astfel: - capital social cont 1012 = ... (vezi toată discuția)