avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda ARR pentru lipsa certificatului de atestare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda ARR pentru lipsa certificatului de atestare a activitatilor

Buna ziua,
am primit o amenda de la ARR pentru neprezentarea atestarii activitatilor conform reg. 561/2006, problema mea e faptul ca soferul a asteptat pur si simplu sa fie incarcat, si are diagramele ce atesta ca a stat.
Poate cineva sa-mi explice clar in ce conditii trebuie completata atestarea activitatilor conf. reg.516/2006, chiar daca soferul sta si nu are activitate trebuie completata aceast formular?
Voi incerca o contestare a procesului verbal de contraventie, problema mea e ca nu am gasit nicaieri clar specificat acest lucru.

Alte discuții în legătură

Amenda arr pentru neprezentarea raportului privind atestarea activitatii conform regulamentului ce 561/2006 ginacoseru ginacoseru am luat o amenda de la arr pentru neprezentarea raportului privind atestarea activitatii conform regulamentului ce 561/2006. mai exact pentru ca nu am dovedit ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depasirea masei maxim admise pe axe Imparatul Imparatul Sunt cetatean Basarabean, si am luat o amenda de 35.000 ron pentru ca am depasit cu 1 tona si ceva greutatea pe axe. Masina are 5 axe. remorca are 3. Daca fac ... (vezi toată discuția)
Inregistrare soferi in registrul on line al arr gabibotea gabibotea Intrebare 1:Este obligatorie in registrarea soferilor in registrul on line Arr in conditiile in care in situatia soferilor nu a intervenit nici o modificare de ... (vezi toată discuția)