avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda ARR pentru neprezentarea raportului privind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda ARR pentru neprezentarea raportului privind atestarea activitatii conform Regulamentului CE 561/2006

am luat o amenda de la arr pentru neprezentarea raportului privind atestarea activitatii conform regulamentului ce 561/2006. mai exact pentru ca nu am dovedit ca pentru zilele in care nu am condus masina de marfa si am avut concediu de odihna nu am completat certificat de desfasurare a activitatii. ce motive as putea sa invoc pentru anularea procesului-verbal?
Cel mai recent răspuns: ginacoseru , utilizator 13:50, 3 Martie 2011
sa inteleg ca nu a luat nimeni o asemenea amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda arr pentru lipsa certificatului de atestare a activitatilor anaderol anaderol Buna ziua, am primit o amenda de la ARR pentru neprezentarea atestarii activitatilor conform reg. 561/2006, problema mea e faptul ca soferul a asteptat pur ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie rutiera. constantinrares@ymail.com constantinrares@ymail.com In intervalul 09.08.2010 - 08.09.2010 am fost in concediu. La revenirea din concediu nu am efectuat transporturi cu masina intreprinderii (are 3,5 tone). In ... (vezi toată discuția)
Problema legata de a.r.r. vlaika ionela florina vlaika ionela florina Buna ziua. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista Ordin al Ministrului Tranporturilor emis pentru aprobarea normelor tehnice privind eliberarea, ... (vezi toată discuția)