avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie amenda circulatie rutiera.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie amenda circulatie rutiera.

In intervalul 09.08.2010 - 08.09.2010 am fost in concediu. La revenirea din concediu nu am efectuat transporturi cu masina intreprinderii (are 3,5 tone). In data de 27.09.2010 un inspector ARR m-a amendat pentru ca nu am prezentat numarul necesar de diagrame tacografice in perioada 13.09.2010 - 23.09.2010. Mentionez ca am efectuat transport de marfurii incepand cu 16.09.2010 si de aceea am prezentat inspectorului ARR 8 diagrame tahografice. Va rog sa imi faceti cunoscute motivele in baza carora pot solicita instantei anularea amenzii (proces verbal). Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:38, 12 Octombrie 2010
cel mai bine ar fi, sa-i explicati instantei in contestatie, cum au stat lucrurile cu multe detalii.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
- administrati proba cu inscrisuri, respectiv acte ale societatii din care sa rezulte ca nu au fost efectuate curse cu acel auto
- administrati proba cu martori ptr. a demonstra acelasi lucru
avocat Cristina Popescu
Societatea unde lucrarti sa va emita o adresa care sa ateste perioada in care ati fost in cincediu si sa arate si datele in care ati condus autovehiculul
Cu aceste probatori si eventual si cu un martor,puteti dovedi contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme diagrama tahograf tomas88 tomas88 Buna ziua. Problema mea ar fi ca din motive personale nu am reusit sa schimb diagrama tahograf la timp si doua ore de pauza s-au incalecat peste doua ore de ... (vezi toată discuția)
Amenda isctr, plangere contraventionala ContSters128789 ContSters128789 Noul organism de adunat bani la buget -din amenzi, desigur, doar nu pe crestere economica- si-a intrat puternic in treaba, cu amenzi, devastatoare pentru ... (vezi toată discuția)
Aplicare sanctiune disciplinara cristina69 cristina69 Va prezint urmatoarea speta: Angajatul, in speta conducator auto, al unei societati X conduce un autovehicul al societatii respective iar la oprirea in trafic ... (vezi toată discuția)