avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Heelp - Adeverinta vechime societate desfiintata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Heelp - Adeverinta vechime societate desfiintata

Buna,

O cunostinta a lucrat acum mult timp la o societate (acum 25 de ani) cu contract de munca. A lucrat aproximativ 2 ani la acea societate dupa care s-a angajat in alta parte si i-au facut carte de munca. Problema este ca cei 2 ani nu i-au fost trecuti in cartea de munca. Cum poate obtine o adeverinta de vechime pentru acea perioada pentru a i se adauga la vechimea in munca? Mentionez ca de la prima societate nu are niciun act si intre timp firma s-a desfiintat. La cine ar trebui sa apeleze? Am intrebat la ITM Bucuresti si mi s-a spus ca trebuie sa stie inspectorul si CUI-ul firmei, dar de unde sa le afle daca firma s-a desfiintat?

O zi buna
Cel mai recent răspuns: Elssa , utilizator 16:26, 31 Mai 2011
Dc firma s-a desfiintat, arhiva firmei ar trebui sa fie dusa la Arhivele Statului. Incercati sa intrebati acolo.
Daca a lucrat acum 25 de ani degeaba mergeti la ITM (pe vremea aceea nu exista ITM-ul) , mergeti la arhivele statului ...
Multumesc mult pentru raspuns.=D>
Deci trebuie sa se prezinte la arhivele statului si sa speram ca rezolva ceva.

O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime mediaset mediaset Buna ziua .Care e procedura de recuperare a vechimii in munca?Deci in 1993 m-am transferat in interesul serviciului de al stat la o firma privata.Firma ... (vezi toată discuția)
Itm sau arhiva nationala?? elena_lexy elena_lexy tatal meu a lucrat acum 30 de ani in Bucuresti,la o firma care dupa anii 1990 s-a desfiintat,vechimea care a avuto la acea firma nu o are in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)