avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini care intimideaza potentialii clienti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini care intimideaza potentialii clienti

Buna ziua!
M-as bucura daca m-ati putea consilia in legatura cu aceasta problema: acum 3 ani am cumparat un teren unde speram sa imi construiesc o casa. Asta nu a fost posibil pt ca vecinii mei cresc porci - miroase groaznic, arunca tot felul de gunoaie in spatele casei. Cu alte cuvinte - desi sunt romani, nu fac cinste acestui neam. De asemenea mentionez ca in dreapta terenului meu locuieste tatal si in stanga fiul. Date fiind acestea, m-am gandit sa il vand - dar de fiecare data cand vine un potential client dau muzica la maxim, bat in cotetul porcului sa guite si tot felul de nenorociri de genul acesta.Iar daca eu nu sunt prezenta cand cumparatorii vin sa revada terenul - spun tot felul de povesti - ca cerem prea mult pe teren (desi este cel mai ieftin din sat), ca ei n-o sa renunte vreodata la animale etc.
Am incercat sa discutam cu ei- presupunand ca vor sa il cumpere si ne-au spus ca cerem prea mult pe el (in conditiile in care l-am cumparat cu 7 euro mp, il dam cu 4 si oriunde in sat mp se vinde intre 7-10). Ei spun ca la cat de jalnic arata nu dau mai mult de 2 euro. Cu toate ca absolut toti clientii mi-au spus ca terenul este frumos, dar nu il vor din cauza vecinilor #-o .
Ce ma sfatuiti sa fac? Pot sa ii dau in judecata? Chiar nu mai stiu ce sa mai zic...
Cel mai recent răspuns: ysza_00 , utilizator 09:13, 31 Mai 2011
la asa vecini numai un miracol ar trebui sa se produca ca sa vindeti.sau sa vindeti terenul la un pret de nimic unor oameni mai galagiosi si nesimtiti decat vecinii dvs.
:(( Dar daca as avea martori ca fac asta, nu as putea sa ii dau in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
In curtea comuna se pot construi anexe - cotete ?? ContSters337674 ContSters337674 Pe terenul aflat in indiviziune sunt citeva cotete pt gaini si porc . In urma exp . topo . acest perimetru a fost trecut ca si curte comuna ramasa in ... (vezi toată discuția)