avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contracte comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contracte comerciale

cum ma pot indrepta impotriva unui furnizor de soft contabil in momentul in care acesta ma trimite la plimbare cand programul da erori din cauza unor deficiente clare de programare, iar intermediarul - o firma de "vanzari" se dovedeste a nu cunoaste aspecte generale de functionare soft. Contractul de achizitie este intre mine XX-expert contabil si SC YY -cea cea conceput si pus pe piata softul. Oare cei de la conducere nu isi dau seama ca prin faptul ca nu asculta feed-back-ul direct au de pierdut, niste pierdanti de angajati(daca ar fi buni nu ar atatea probleme) preiau plangeri de la utilizatori ma trimit la plimbare si eu ... eu .. vreau sa ii trag la raspundere pentru neglijenta in care au lucrat de cand cu noul format al declaratiilor fiscale.Sunt pierduta , parte intr-un contract nu stiu cum sa imi pretind drepturile din contract.Sunt socata de incompetenta mea in a reactiona ratinal

Alte discuții în legătură

Cum dau drumul firmei? elenaiunie2012 elenaiunie2012 ex: magazin de produse alimentare vine la usa magazinuului, care la primul pas este gol, distribuitorul de marfa: ok! iei marfa si iti lasa cu tot cu marfa ... (vezi toată discuția)
Strigator la cer, instanta a invocat ca a analizat actele ce apartin altui dosar! burdy_1 burdy_1 Sunt in proces, fara avocat, cu o banca, pe clauze abuzive. Dupa doi ani de taraganari s-a dat solutia la Judecatorie. Instanta a constatat abuziva si lovita ... (vezi toată discuția)
Este legal sa preiei cartile de pe scribd adrian_avram adrian_avram Scribd.com este unul dintre cele mai cunoscute site-uri din lume, de unde poti prelua diverse carti si documente scanate. Pe acest site sunt incarcate si o ... (vezi toată discuția)