avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poata Primaria Bucuresti sau Primaria de sector ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poata Primaria Bucuresti sau Primaria de sector sau statul in Judecata deoarece nu protejeaza cetateanul impotriva efectelor poluarii?!?

Buna ziua, ma gandesc sa dau primaria, primaria de sector sau statul in judecata pe fondul noilor harti de poluare realizate de comisia europeana si deasemena inceperii proceduri de infrigement asupra tarii noastre, totusi au avut atata timp sa rezolve problema tarficiului a semafoarelor a strazilor, de 4 ani de zile se face coada pe Baba Novac de la restauran Rucar pana la semafor la Parc Ior, si nimeni nu a venit cu o idee, strada mai mare, semafor care tine mai mult etc, statia de 311 mutata o idee mai in fata deoarece este chair la semafaor cea de troleu mutata la fel , ideii. Da as vrea daca se poate sa ma indrumati cum as putea da in judecata aceste organisme dar pe criterii bune, nu stiu constitutia dar orice stat trebuie sa isi protejeze cetateanul, din pacate nu se intampla asa ceva aici .

Multumesc si astept sugestii si informatii, sau indrumari catre anumite site-uri pentru a ma putea documenata si formula o reclamatie care sa fie cat mai cat.

Alte discuții în legătură

Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)
Deversare ape fecaloid menajere anti77 anti77 M-am mutat cu familia de la oras intr-un presupus mediu mai curat la un sat intr-o casa construita 1975, numai ca sa aflu ca vecinii devarsa ape fecaloid ... (vezi toată discuția)
Amenda articolul 2 legea 61/1991 - mailul ca proba in instanta csmara csmara Buna ziua, am dat o amenda de 100 lei in 48 de ore, am mers pe o strada de 10m pe interzis. Am platit sa nu pierd timpul dar mi se pare anormal sa platim ... (vezi toată discuția)