avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 611/2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 611/2008

Va rog sa ma lamuriti si pe mine vizavi de art 3(l) din HG 611/2008 referitor la vechimea in specialitate:un concurent pe un post de referent functie publica gr III superior unde se cere vechime in domeniul economic de 9 ani este admis la selectia dosarelor desi este de profesie inginer,nu are cursuri sde pecilaizare in contabilitate,dar are lucrati la o fabrica de stat cativa ani si are trecut pe cartea de munca contabil,si mai are cativa ani la un SRLsi e si acolo pe cartea de munca contabil.Ori eu am inteles altceva din articolul de mai sus...trebuie sa demonstrezi cu documente nu numai cu cartea de munca...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 17 Iulie 2008
Potrivit art.296 C.mun., vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2008 se probeaza cu carnetul de munca.
Potrivit art. 12 alin.1 din Decretul nr.92/1976, pregătirea şcolară şi cea profesională se dovedeşte şi se înscrie în carnetul de munca cu actele originale de studii şi calificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnete de munca handaricimarin handaricimarin SE MAI FAC CARNETE DE MUNCA?CARE ESTE POZITIA MINISTERULUI MUNCII FATA DE ACEST SUBIECT?EU AM AFLAT DE LA ITM CA NU SE MAI TIPARESC,SI CA ORICUM,DE LA 1 ... (vezi toată discuția)
Carti de munca gaba gaba Ce se intampla cu cartile de munca incepand cu 01.01.2009? Se va trece la evidenta electronica? Multumesc. (vezi toată discuția)
Carte de munca danamirica danamirica nu sunt angajata dar vreau sa- mi fac carte de munca si sa platesc eu lunar cont.la stat.ce acte imi trebuie la fortele de munca si daca e posibil .? (vezi toată discuția)