avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce inseamna consemn la domiciliu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce inseamna consemn la domiciliu?

Buna ziua,
As aprecia daca mi-ati putea da niste sfaturi referitoare la urmatoarea problema: sunt pensionar dar am cerut de la angajatorul meu o adeverinta cu sporurile de care am beneficiat in perioada lucrata. Am si primit adeverinta prin care se recunoaste ca intre anii 1972-1994 am fost angajatul lor cu contract de munca si mi se da un tabel cu sporurile de care am beneficiat dar doar pentru doi ani (1991-1993). Referitor la sporul de noapte mi se spune:"in perioada 1991-1993 nu ati avut spor de noapte, ci ati beneficiat de consemn la domiciliu in valoare de 25%, pentru care nu s-a calculat si retinut contributia pentru pensia suplimentara" Eu nu-mi amintesc sa fii beneficiat de acest consemn. Mai mult, la anumiti colegi de-ai mei, li s-a eliberat adeverinte, pentru aceeasi perioada, dar care contin si spor de noapte. Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pensionare dumilor dumilor Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Mama mea a lucrat in perioada 01.11.1990-30.11.2004 ca mecanic, unde a beneficiat de un spor de noapte de 25% ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime - temei legal contributii gina.lucia gina.lucia Am un fost angajat care a lucrat in perioada 1992-1994 cu functia de mecanic agricol. Trebuie sa ii completez o adeverinta de vechime in vederea pensionarii. ... (vezi toată discuția)