avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice solicitare documente
Discuție deschisă în Achiziţii publice

solicitare documente

buna ziua, am nevoie de ajutor, am participat la o licitatie publica unde criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, pondere tehnica 60% si cea financiara 40%, intrebarea mea este, comisia are dreptul legal sa solicite documente care alcatuiesc propunerea tehnica daca acestea nu au fost puse in dosar cand s-au deschis plicurile,(ex - dovada experientei profesionale care este criteriu de departajare si este punctat cu 15 puncte)? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Criteriu evaluare lipsa ibitza78 ibitza78 Pentru o procedura s-a stabilit criteriu de atribuire \"oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic\", fiind compus din 3 factori de evaluare. La ... (vezi toată discuția)
Derulare licitatiem deschise conform legii achizitiilor publice Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Stie cineva cum se deruleaza conform legii, adica conform literii legii o procedura de licitatie deschisa. Adica efectiv nu asa din practica. Eu am fost la ... (vezi toată discuția)
Verificare propunere tehnica alin40 alin40 In cadrul unei licitatii (cerere de oferta) unde criteriul de departajare este pretul 40% si propunerea tehnica 60% comisia de licitatie dupa prezentarea ... (vezi toată discuția)