In cadrul unei licitatii (cerere de oferta) unde criteriul de departajare este pretul 40% si propunerea tehnica 60% comisia de licitatie dupa prezentarea documentelor tehnice ( contracte comodat, contracte inchiriere etc) poate sa ceara o verificare de catre un reprezentant al autoritatii contractante a materialelor (instrumentar, masini,etc) sa vada daca acel ofertant le are efectiv s-au ele se regasesc decat in acte avnd in vedere in urma verificarilor cu cateva luni in urma ele nu se regaseau in inventar nici faptic nici scriptic Va multumesc anticipat!
Doar daca de ex s-a stipulat acest lucru in fisa de date. am participat la o licitatie la care AC a mentionat prin fisa de date ca in data de .. se va face verificarea utilajelor si masinilor respective ( era vb de o licitatie ce avea ca obiect deszapezirea). La urma urmei daca respectivul nu are in dotare utilajele si echipamentele respective poate fi acuzat de fals, ptr ca el a dat o declaratie pe propria raspundere ( cea pentru utilaje in care este mentionat ca el are in dotare sau in inchiriere cele prevazute in tabelul de mai jos...) si prin care se obliga ca le va pune la dispozitia AC. Succes!
Eligibilitate
suprafin
Am participat la o licitatie electronica si am incarcat o suma de documente pe SEAP, respectiv documentatia de calificare, insa la verificarea ulterioara pe ... (vezi toată discuția)