avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

mi-am facut pfa si am nevoie de o casa de marcat. dar daca am o casa de marcat deja, si ma duc cu ea si certificatul de inregistrare, se poate "personaliza", sau e nevoie sa cumpar o casa de marcat noua?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:53, 1 Iunie 2011
da..se poate"personaliza".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mi-ar placea sa incep o afacere cu tablouri personalizate ... EmanuelaNicoleta EmanuelaNicoleta Buna ziua, mi-ar placea sa incep o afacere cu tablouri personalizate si diverse articole din hartie personalizate, ce imi recomandati srl sau pfa, nu am curs ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie casa de marcat? valeanucarmen 31 valeanucarmen 31 Buna ziua .Am un PFA cu activitate design amenajari interioare , cod CAEN 7410 si am mai introdus acum ca activitate si activitati fe creatie artistica , cod ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)