avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infintare pfa

Buna seara! As vrea sa stiu ce pasi trebuie sa urmez ca sa-mi fac PFA, daca se pot alege 2 activitati, ce acte trebuie si cat ar costa tot.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 23:47, 1 Iunie 2011
Buna seara. Va costa in jur de maxim 300 ron. Puteti pune un caen principal si mai multe secundare. Va trebuieste acele cereri de la registru completate, dovada spatiu sediu social, copii acte de studii pentru a dovedi compententa in domeniul autorizarii.
Puteti alege cate coduri CAEN doriti (atata timp cat aveti calificarile necesare, unde este cazul).
Cel mai indicat este sa faceti un drum la Registrul Comertului de care apartineti, actele mai depind si de ce "cap de lut" gasiti la ghiseu.
In mod sigur aveti nevoie de:
- contract de comodat pentru sediul social
- copii acte de studii / calificare (dupa caz)
- specimen de semnatura (cred ca se poate face la Registru ca sa nu mai platiti la notar).
- Copie buletin
- taxele sunt in jur de 200 lei
Detalii infintare aici: [ link extern ]
Multumesc mult!
As vrea sa-mi fac PFA pentru evidenta contabila si evidenta resurse umane (contracte, completare si transmitere REVISAL, etc) oare ce CAEN-uri trebuie alese?

Alte discuții în legătură

Infintare firma prestari servicii contabilitate Bratescu Madalina Elena Bratescu Madalina Elena Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna seara, sunt economist si as vrea sa incep sa tin evidenta contabila la mai multe firme, am o firma personala pe care as putea lucra(a le factura prestari ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa? gabriela neamtu gabriela neamtu Daca am absolvit ASE si am urmat ulterior un curs de contabilitate (am obt o diploma avizata MEC) si un curs de inspector resurse umane, pot sa infiintez un ... (vezi toată discuția)