avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate - revizuirea medicala periodica
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate - revizuirea medicala periodica

AS VREA SA STIU DACA O PERSOANA ESTE PENSIONAT PE CAZ DE BOALA CU CIROZA HEPATICA CU VIRUS C ,VARICE ESOFAGIENE ,TULBURARI DEPRESIVE, MAI TREBUIE SA MEARGA LA COMISIE IN FIECARE AN DACA ARE CAPACITATEA DE MUNCA PIERDUTA IN TOTALITATE? VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:24, 5 Iunie 2011
Daca v-ati pierdut capacitatea de munca in totalitate inseamna ca sunteti incadrat in gradul I sau II de invaliditate. Pierderea totala a capacitatii de munca nu are legatura cu revizuirea medicala periodica. Daca nu va prezentati la revizuirea medicala periodica, plata pensiei se suspenda.

Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de transplant cirotic cirotic AS VREA SA STIU UNDE POT SA MA ADRESEZ PENTRU INTOCMIREA DOSARULUI DE TRANSPLANT DE FICAT .DE LA INCEPUT PANA LA SFARSIT . VA MULTUMESC ! ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pentru ciroza hepatica virala cu virus c, varice esofagiene etc. cirotic cirotic As vrea sa stiu daca am ciroza hepatica virala cu virus C ,varice esofagiene grad 2,sindrom de hipertensiune portala , tulburare afectiva organica de tip ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nicoleta1990 nicoleta1990 Am si eu o nelamurire: Mama mea are 48 de ani,vechime in munca 9 ani si jumatate,are boala de gradul 2 -ciroza hepatica ,varice esofagiene si splenectomie.Este ... (vezi toată discuția)