La terminarea liceului m-am angajat cu carte de munca si am lucrat 6 luni(din luna octombrie 1984 pana in martie 1985), apoi in acelasi an 1985, am intrat la facultate si am urmat cursurile de zi timp de 5 ani plus un an intrerupere de cresterea copilului. La absolvirea facultatii, 1991, am fost angajata in invatamant ca profesor titular din anul 1991 pana in 31.05.2003 cand din motive de sanatate am fost pensionata (grad de invaliditate II ). In anul 2010 am renuntat la pensie si m-am angajat in sistem privat, unde lucrez si acum.
Intrebarea: cati ani de vechime in campul muncii am?
Sunt luati in calcul si anii de facultate, adica din momentul intocmirii Cartii de munca? Dar anii de pensionare medicala?
Cu multumiri anticipate,
Anii de facultate si anii de pensionare medicala sunt luati in considerare la stabilirea stagiului de cotizare pentru pensie ... nu sunt considerati vechime in munca.
Din ce ati postat pe forum ar reiesi un stagiu de cotizare pentru pensie de peste 26 ani.
Pensia de boala
lilidesa70
Buna seara ,
In anul 1988 dupa terminarea liceului m-am angajat si am lucrat cu carte de munca pana in 15 iunie 1994, cand am fost operata la spitalul ... (vezi toată discuția)