avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o alta specializare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o alta specializare

vreau si eu un raspuns
Cel mai recent răspuns: blondi3 , utilizator 20:29, 2 Iunie 2011
La ce problema doriti un raspuns ?
buna!
sunt asistent medical sef ,beneficiez de indemnizatie de conducere si am terminat facultatea de management .pot fi incadrata ca asistent cu studii superioare si implicit sa beneficiez de crestere salariala?
multumesc!
Cred ca studiile superioare in management nu atrag in mod direct o crestere salariala, intrucat nu au legatura directa cu functia de asistent medical sef. Nu inseamna ca nu puteti incerca o discutie cu un inspector de resurse umane din cadrul institutiei in care activati, ocazie cu care veti lamuri acest aspect.
multumesc mult!
o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare economice Mitzi_transilvan Mitzi_transilvan Ma adresez expertilor in domeniul resurselor umane din domeniul functionarilor publici. Va rog sa ma lamuriti daca un functionar public incadrat pe o functie ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)