avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... asistent medical italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

asistent medical italia

cum pot sa-mi recuperez riconosimento ?mai explicit ..mi-am depus actele printr-o firma numita [editat] din cluj anul trecut in iulie si de abia acum mi-au trimis prin e mail ca mi-a iesit recunoasterea!ei colaboreaza cu [editat]!nu am semnat absolut nici un contract cu ei dar vreau sa-mi recuperez originalul!ma poate ajuta cineva?!!!!cum sa procedez?!!!!?????????:">
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Inselaciune cazare ContSters490239 ContSters490239 Buna ziua! Am gasit pe un site de anunturi un apartament in Cluj pentru perioada unui festival . Am luat legatura cu presupusul proprietar prin email si mi-a ... (vezi toată discuția)
Drept international pink_sgt pink_sgt Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu privire la o problema legata de drept international. Fratele meu s-a casatorit in america in anul 2007, in 2011 s-a ... (vezi toată discuția)
Alooo instanta ? care este adevarul pana la urma ? Gyna Gyna Am citit pe aici atatea incat imi explodeaza capul ! Vreau adevarul !Datoriile vandute de banci camatarilor recuperatori si castigate in instanta dupa 10 ani ... (vezi toată discuția)