avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA taxarea inversa la cereale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

taxarea inversa la cereale

Buna ziua,
sunt noua in contabilitatea societatilor cu profil agricol, si nu inteleg daca taxarea invarsa la cereale se aplica si stocului existent in magazie sau doar recoltelor din acest an?:">
Cel mai recent răspuns: Andrei Borbel , Consultant fiscal 14:18, 3 Iunie 2011
Se aplica in cazul livrarii (vanzarii) acestor produse, indiferent de cand au fost obtinute. Deci si livrarea stocului existent va face obiectul masurilor de simplificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la cereale mery52 mery52 Buna seara, Am o societate cu domeniul de activitate ''Transporturi rutiere si de marfuri'', pana acum am transportat cu masinile mele agregate (balast, ... (vezi toată discuția)
Taxarea inversa RaduGheorghe RaduGheorghe Am o intreprindere familiala, cu obiect de activitate cultivarea de cereale. Am vandut productia pe anul agricol fara TVA, dar am cumparat samanta si desi pe ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa cereale ramolex ramolex buna seara! in luna aprilie 2011 am incasat un avans in contul unei livrari de cereale pentru care am eliberat o factura cu tva 24%. dupa recoltare, va ... (vezi toată discuția)