avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Isi uda gradina cu apa din groapa de wc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Isi uda gradina cu apa din groapa de wc

Buna.
Am o casa cu gradina. Gradina are gard comun cu vecinul de langa mine. Acesta a tras un furtun de la groapa lui de "canalizare" de-alungul gardului pana la jumatatea gradinii (aproximativ). De acolo a facut un santulet pana in capatul gradinii si merge spre gradina sa (banuesc ca foloseste pt ingrasamant). Seara da drumul la apa mizerabila. Bine inteles se produce un miros urat si mai trece putina apa si in gradina noastra (banuesc ca pe sub gard ca deasupra nu poate de fundatia gardului).
I-am comunicat ca ma deranjeaza actiunea sa insa nu il intereseaza. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: cilian , utilizator 15:25, 3 Iunie 2011
Direct la sanepid:angry:
Vezi scandalul cu E-Coli in Europa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)
Patronul abatorului vecin cu mine a înfundat canalizarea comună cu ciment. a procedat legal? ce ar trebui să fac în continuare? MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Propietatea pe care am cumparat-o de aproximativ doi ani, avea o canalizare veche comuna cu vecinul Cu ani in urma cand era de stat, a fost AVICOLA ... (vezi toată discuția)
Instalatie sanitara bucatarie si baie - toxicitate coriol coriol Buna ziua, Locuiesc la bloc (et. 2 din 10) si de ceva timp, atat la bucatarie cat si la baie, mirosul nu este foarte sesizabil, nu miroase a canalizare, in ... (vezi toată discuția)