avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cu norma intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cu norma intreaga

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana poate fi angajata la doua unitati diferite cu norma intreaga la fiecare unitate.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:01, 4 Iunie 2011
Da. Doar sa aveti grija ca intervalul orar sa fie diferit.
nica.sanda a scris:

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana poate fi angajata la doua unitati diferite cu norma intreaga la fiecare unitate.

Art. 35 din Codul muncii dispune :
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
1. Nu scrie nicaieri ca nu trebuie sa se suprapuna timpii intre ei.
2. Problema este daca fiecare angajator in parte accepta asa ceva. Daca da, este in regula atata timp cat se platesc impozitele si contributiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu timp integral de munca la 2 firme ContSters81656 ContSters81656 Avand in vedere prevederile Legislatiei SSM care prevad ca lucratorul desemnat SSM poate fi angajat doar cu norma intreaga, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
O persoana poate legal sa lucreze la doua unitati de stat cu ... Jony13 Jony13 O persoana poate legal sa lucreze la doua unitati de stat la program de 8 ore respectiv 8-16? (vezi toată discuția)
Contract de munca nicoletavlaicu nicoletavlaicu poti lucra in doua locuri diferite cu 2 contracte de munca in acelasi timp? (vezi toată discuția)