avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

am o fetita care implineste in iunie 2 ani
conform carei legi mi-as putea prelungi concediul de crestere copil pana la varsta de un 3 ani? postul pe care lucrez era pe perioada nedeterminata dar cu viabilitate pana in 2012(invatamant privat) care ar fi cea mai urata situatie posibila in care as putea fi pusa dupa revenirea din acest concediu fara plata conform legii?
multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 4 Iunie 2011
conform legii nu au voie sa va desfaca contractul, decat cand incetati concediul, dar ar trebui sa stiti ca vechimea nu poate fi intrerupta desi nu va valora nimic. sunt curioasa de va poate scoate de la asigurarile de sanatate.., ar merge si la somaj aplicata metoda.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
ContSters209229, utilizator
mykela a scris:

am o fetita care implineste in iunie 2 ani
conform carei legi mi-as putea prelungi concediul de crestere copil pana la varsta de un 3 ani? postul pe care lucrez era pe perioada nedeterminata dar cu viabilitate pana in 2012(invatamant privat) care ar fi cea mai urata situatie posibila in care as putea fi pusa dupa revenirea din acest concediu fara plata conform legii?
multumesc pentru raspuns

1. O posibilitatea ar fi incadrarea copilului intr-un grad de handicap ...

2. O alta posibilitatea ar fi solicitarea unui CFP.

3. La revenirea din CCC exista posibilitatea concedierii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil RuxiBataga RuxiBataga Bună! Fetița mea împlinește 2 ani la data de 30 noiembrie 2019, eu fiind însărcinată cu al doilea copil, urmând să nasc la începutul lunii ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie victoriavic victoriavic Am inteles ca mai nou si persoanele care au ales varianta de 2 ani - concediu de crestere a copilului pot sa revina mai devreme la lucru si primesc stimulentul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Geanina Muntean Geanina Muntean Buna ziua, pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca nu am un contract pe perioada nedeterminata la locul de munca? Mentionez ca lucrez la aceasta ... (vezi toată discuția)