daca am depus o cerere de calcul al taxei pe poluare la care am atasat copia cartii de identitate fara emisiile de co2, s-0a emis decizia de calcul al taxei, mi s-a adus la cunostinta. intre timp am fost la RAR si am trecut si emisiile de co2. acum vreau sa mi se faca o recalculare a taxei. pot solicita recalculare cf legii pentru emisiile de co2?
Contribuabilul poate cere restituirea diferentei intre suma care trebuia achitata intre 1 ianuarie 2007 si 30 iunie 2008 - cu titlu de taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule - si cuantumul rezultat din aplicarea prevederilor actuale privind taxa pe poluare pentru autovehicule.
Banii vor fi returnati integral, daca solicitantul nu are datorii fiscale, in 45 de zile de la data depunerii documentatiei. Aceasta va include chitanta care atesta achitarea sumei si copii dupa cartea de identitate a vehiculului si dupa certificatul de inmatriculare, cu prezentarea lor in original.
:offtopic: Interventie moderator
Incercati pe viitor sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi intrebare. Este o incalcare a Regulamentului de postare. :)