avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cui ma adresez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cui ma adresez?

sub sanctiunea suspendarii procesului civil care are ca obiect hotarare care tine loc de act autentic, in calitate de reclamant trebuie sa depun copie BI parat si sa dovedesc ca este singura mostenitoare, asta in conditiile in care nu este dezbatuta succesiunea, in titlul de proprietate este trecuta mama paratei- decedata, iar pe langa acestea eu am aflat abia acum deci ulterior incheierii anteconntractului ca parata nu e singura mostenitoare:(:(( daca poate cineva sa imi dea cateva sfaturi, multumesc mult:)
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:47, 5 Iunie 2011
Buna ziua !
Completati actiunea initiata in mod corespunzator , prin introducerea in cauza si a celorlalti mostenitori .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul public local de evidenta a persoanelor danyka danyka ma scuzati, stie cineva daca pot sa ma adresez, si eventual sa obtin si raspunsul, la serviciul de evidenta a persoanelor din localitate pentrua obtine datele ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Mostenitor zerognost zerognost Speta: ma judec cu o persoana care in timpul procesului decedeaza. Introduc in cauza mostenitorul, defunctul lasa in urma un copil si o mica avere (casa, ... (vezi toată discuția)